Fillers

Voor meer informatie klikt u op de onderstaande onderwerpen:

Wat zijn Fillers?

Rond de dertig wordt de huid minder elastisch. Dit heeft te maken met veroudering, echter ook hormonen, zon en roken spelen hierbij een rol. Doordat de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid afneemt, wordt minder vocht en vet vastgehouden. Door het gebruik van tijdelijke fillers worden het natuurlijke volume hersteld en vervagen rimpels. We streven naar een optimaal resultaat: een frisse en vriendelijke maar bovenal natuurlijke uitstraling.

De rimpelzones die wij met een filler behandelt, zijn:

Neuslippen plooien

De neus-lippenplooi loopt vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken en worden ook wel  de ‘nasolabialelijnen’   genoemd. Met name door het lachen worden deze plooien dieper en dus zichtbaarder.

Afhagende mondhoeken (Marionette plooien)

Een veel ontwikkelde plooi is de marionettenrimpel, ook wel de marionettenlijn genoemd. Bijna niemand ontkomt er aan: we krijgen deze rimpels of plooien allemaal. Deze rimpels lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin. Deze marionettenlijnen ontstaan ook als iemand snel is afgevallen.

Rimpels rond de lip (rokersrimpels)

Wanneer er verticale lijnen op de bovenlip ontstaan, wordt vaak gesproken van ‘rokerslijnen’.  Deze rokerslijnen ontstaan ook als je niet rookt. Het ontstaan van deze rimpels heeft vooral te maken met het regelmatig tuiten van de lippen.

Opvullen van lippen

Met het verstrijken van de jaren verliezen de lippen volume. De lippen worden dan dunner en smaller. Hierdoor kunnen de lippen vervormen tot streepjes, waardoor een strenge en harde uitstraling ontstaat.

Jukbeenderen accentueren (Wangen vullen)

Ingevallen wangen veroorzaken vaak een vermoeide en niet fitte uitstraling. Volle en ronde wangen daarentegen zijn het teken van gezondheid, jeugdigheid en schoonheid. Daarom laten veel mensen zich behandelen om er weer vitaal uit te zien.