De Praktijk

GlimlachPlus tandartsenpraktijk is een moderne praktijk waar diverse algemene tandartsen en specialisten werkzaam zijn. Ons team beschikt over de volgende zorgverleners:  algemene tandartsen (De algemene tandartsen nemen de  behandeling van kinderen , behandeling van patiënten met angst , behandeling van ouderen waar), een endodontoloog  (De endodontoloog voert een (complexe) wortelkanaalbehandelingen uit. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een operatiemicroscoop, omdat zo de wortelkanalen beter gevonden en behandeld kunnen worden), een implantoloog, een tandprotheticus, twee preventieassistentes, meerdere gekwalificeerde tandartsassistentes en twee balie-assistentes.

In onze moderne praktijk passen wij de nieuwste technieken toe en gebruiken wij de nieuwste materialen.

Zo gebruiken wij veelal tandkleurige vullingen en plaatsen wij kronen van porselein. Vaak is het zelfs mogelijk zeer slechte, gebroken tanden of kiezen te herstellen en te behouden.

Om optimale zorg te kunnen garanderen maken we regelmatig computer gestuurde digitaleröntgenfoto’s.

Het eerste consult bestaat uit een kennismakingsgesprek en een tandheelkundig onderzoek met digitale röntgenfoto’s op indicatie. Natuurlijk wordt ook uw tandvlees, kaakbot en mondslijmvlies gecontroleerd.

Voor een eerste gesprek dient u een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Indien nodig maken wij een vervolgafspraak voor een behandeling met u.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.