Injectables

Wat zijn injectables?

Injectables is een verzamelterm voor middelen als Botuline toxine en fillers, die met behulp van een naald onder de huid worden ingebracht. Hiermee worden rimpels opgevuld en gezichts contouren verbeterd.

Waarom injectables?

Ons uiterlijk verandert wanneer wij ouder worden onder invloed van stress, bepaalde eet-­ en drinkgewoonten, roken, zon, een tekort aan slaap enzovoorts. Al deze factoren laten hun sporen achter, waardoor we last krijgen van volumeverlies van het gezicht, rimpels, fijne lijntjes boven de lip, kraaienpootjes of een doffe huid. Huidveranderingen is een normaal proces, maar er ontstaan ook veranderingen die we graag zouden willen tegengaan. Dit kan door middel van injectables zoals fillers en botuline toxine en huidverbeteringsproducten zoals skinboosters.

Fillers zijn producten die bestaan uit een zachte gel, meestal op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en volkomen veilig is. De filler wordt onder de huid ingebracht met behulp van een heel dun naaldje. Met injectables kan de behandelde arts de natuurlijke balans in het gezicht weer herstellen door het volumeverlies op te vullen. Het resultaat is niet blijvend, maar houdt lang aan.

Botuline Toxine of Botox® is een stof die al vele jaren wordt gebruikt in de geneeskunde. Bij rimpels zoals de fronsrimpel en de kraaienpootjes ligt de oorzaak in een verhoogde spieractiviteit onder de huid. Voor deze rimpels is het gebruik van Botuline Toxine effectiever dan fillers.

Met behulp van Botuline Toxine wordt de samentrekking van de spier tijdelijk verminderd en zullen rimpels afnemen. Daarnaast wordt het ontstaan van nieuwe rimpels tegengegaan. Het effect van Botuline Toxine houdt 3-6 maanden aan, maar wanneer het vaker herhaald wordt, kan het uiteindelijk wel 6-12 maanden resultaat geven. Een behandeling kan probleemloos worden herhaald.

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek wordt gekeken of u geschikt bent voor een behandeling met fillers of Botox®. We zullen uw wensen inventariseren en een advies op maat geven.

Het consultgesprek staat in het teken van uw persoonlijke situatie, de klachten of wensen die u heeft en de mogelijke oplossingen inclusief de bijbehorende kosten.

Waarom kiezen voor ons?

  • Gedreven, gemotiveerde en professionele esthetisch specialist
  • Eerlijk en integer advies
  • We werken met de beste producten, waarmee al meer dan 20 jaar ervaring is opgedaan
  • Gunstige prijzen: Omdat wij geloven dat iedereen zelf moet kunnen kiezen hoe hij of zij eruit ziet, hebben we onze tarieven ook laagdrempelig gehouden.
  • Discrete behandeling van uw gegevens
  • Flexibele werktijden
  • Professioneel en persoonlijk contact
  • Uitstekende (na)zorg

Onze Filosofie

Levensgebeurtenissen en periodes van stress kunnen hun sporen in de huid achterlaten waardoor iemand er ouder, moe of minder fit uit kan zien dan dat hij/zij zich voelt. Onze uitstraling bepaalt voor een belangrijk deel ons zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Ons doel is om uw jeugdige uitstraling te herstellen zodat het uiterlijk meer overeenkomt met hoe u zich voelt, of de levensfase waarin u zit.

Ons motto: ‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’.

Bij Glimlach Plus ligt onze focus op een natuurlijk resultaat  waarbij uw sterke punten geaccentueerd worden en uw karakteristieke gezichtskenmerken zoals mimiek en de persoonlijkheid van het gezicht behouden blijven.